По-чист въздух в офиса с Aloe vera

По-чист въздух в офиса с Aloe vera

Алоето е известно като „Растение на безсмъртието“ още в ранен Египет преди повече от 6000 години. И днес съдържащият се в месестите му листа гел се използва за третиране на изгаряния, повърхностни рани и други кожни проблеми.

По-малко известно е едно друго прекрасно свойство на това растение – способността му да пречиства въздуха в затворени помещения. И не става въпрос само за обогатяването на въздуха с кислород. Едно изследване на НАСА за това доколко растенията могат да пречистват въздуха в космическите станции, като извличат от него нежелани химически вещества, поставя алоето на първо място сред десет вида растения.

Aloe vera в офиса на Interconsult Bulgaria.

Установено е, че това прекрасно зелено растение поглъща почти напълно различни вредни вещества като формалдехид и бензен, които са страничен продукт при употребата на миещи препарати и различни бои. В допълнение, растението може да отстранява от въздуха вредни микроорганизми и да абсорбира праха в него.

Aloe vera в офиса на Acuris Risk Intelligence в София.

Сега разбирате защо алоето е отличен избор за озеленяване на офиса. То ще внесе едновременно естетика и свежест в работните помещения. От друга страна, отглеждането на това растение никак не е трудно. Достатъчно е да го поставите до добре осветен прозорец и да го поливате умерено.

Поръчайте си свеж въздух още сега! Обадете ни се на тел. 089 900 1602, направете запитване онлайн или ни пишете на info@cvetni-idei.com.

    Шестоъгълник
     


    Политика за поверителност и защита на личните данни

      Семена в саксия
       


      Политика за поверителност и защита на личните данни

        Малко цвете в саксия
         


        Политика за поверителност и защита на личните данни

          Свържете се с нас