За нас

През 2000 г. италианска предприемаческа инициатива за разширяване на проекти в областта на информационните технологии в Източна Европа довежда до основаването на новото консултантско дружество SAAD Consulting в София.

Създава се силен екип от местни и чуждестранни професионалисти в различни области (юристи, финансисти, счетоводители, маркетолози, ПР специалисти, консултанти по европейски проекти, програмисти, дизайнери, лингвисти и др.).

С годините на успешна консултантска дейност и менажиране на проекти SAAD Consulting изгражда силно и добре наложено присъствие в България и печели доверието на институциите и на бизнеса, партньорството на важни български и чуждестранни фирми и организации.

Днес, благодарение на този опит и на силния си екип от професионалисти,  SAAD Consulting предлага консултантски услуги и в други области на икономиката, на социалния и културния живот.  Винаги насочени към насърчаването, развитието и укрепването на предприемаческите, социалните и културни възможности на Италия и Франция в България.

Мисията на SAAD Consulting е да бъде стратегически партньор на италиански и френски фирми и институции, които имат намерение  да извършват дейности и да реализират проекти в България, като им предоставя професионална консултантска подкрепа.

Осъществяваме я благодарение на дългогодишния си опит, на изградените контакти и партньорства в областта на бизнеса и институциите, на екипа ни от местни и чуждестранни професионалисти, на креативността в търсенето на оптимални решения.

През годините сме помогнали за реализирането на много успешни проекти в България в областта на икономиката, социалния и културния живот.

Вратата ни е винаги отворена за всеки, който има желание да работи и не се страхува от предизвикателствата!

Copyright © Всички права запазени.